У Силах ТрО завершився вишкіл командирів підрозділів ударних БпАК

У Силах територіальної оборони ЗСУ завершився вишкіл командирів підрозділів ударних безпілотних комплексів.

Про це “Новинарні” повідомили у понеділок, 18 грудня, в Командуванні Сил ТрО.

Окрім вивчення процедур планування бою (TLP) та військового процесу ухвалення рішень (MDMP), слухачі вивчали  процес збору й обробки розвідувальних даних ISTAR, системи управління тактичної ланки «Кропива» та системи ситуаційної обізнаності «Дельта».

Також у програмі є заняття з фізики, аеродинаміки, метеорології і топографії.

“Навчаємо їх аналізувати, ухвалювати нестандартні рішення, планувати і проводити операції за допомогою новітніх технічних засобів. Все те, що необхідно командиру на практиці. Наша перемога — в технологічності та навченості нашого війська”, – додали в ТрО.

Курс відбувається за підтримки фонду «Повернись живим», а також партнерів-благодійників: ІТ-компанії Genesis, мультипродуктової IT-компанії SKELAR, а також Headway People, appflame, AMO та Universe.

Читайте також:
“Зброя важлива, але головне — люди”. У Силах ТрО ЗСУ завершився п’ятий “Вишкіл капітанів”: за рік їх підготували майже пів тисячі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна