У Маріуполі партизани підірвали авто з російським офіцером одного з кавказьких підрозділів, — Андрющенко

У тимчасово окупованому Маріуполі 15 грудня партизани підірвали автівку з російським офіцером одного з кавказьких підрозділів.

Про це в суботу, 16 грудня, повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

“Маріупольський спротив підірвав автівку російського військового офіцера одного з кавказьких підрозділів. Разом з офіцером. По вул. Нестерова в Приморському районі (так зване с. Кіровка)”, — написав він.

За даними Андрющенка, офіцер знаходиться в лікарні Маріуполя. Сам підрив стався синхронно з вибухами в місті 15 грудня, що дозволило приховати його від уваги “поліцаїв” та ФСБ до госпіталізації.

“Тримаємо пальці, аби сволота пішла співати разом з Кобзоном, але факт знешкодження окупантів прямою дією — це прям красивіше за бавовну. В доведення — фото в форматі було/стало. МСпротив переказує окремий привіт всім власникам авто з Z на автівці. Наступна машина може бути ваша”, — додав Андрющенко.

підрив Маріуполь 1 підрив Маріуполь 2
<
>

Читайте також:
У Маріуполі – удар по бетонному заводу, де, ймовірно, базувалися росіяни. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна