Шістьох українських прикордонників на Сумщині захопила в полон ворожа ДРГ

На Сумщині, за 3 км від кордону з Курською областю РФ, диверсійно-розвідувальна група росіян захопила в полон шістьох українських прикордонників.

Про взяття українців у полон 16 грудня повідомив губернатор Курської області Роман Старовойт. Інформацію підтвердив і український військовослужбовець, фахівець із військового зв’язку Сергій “Флеш”, посилаючись на дані Державної прикордонної служби України.

За інформацією ДПСУ, у полон прикордонників захопили 9 грудня.

“Продовжую тему війни в Сумській області. Новина в російських пабліках: “Шестеро людей здалися в полон на кордоні Курської області”. Донесення по ДПС: “6 людей взято в полон на нашій території” (як потім з’ясували, переважаючими силами ДРГ). Мені не подобається, коли з когось роблять зрадників. Наші хлопці взяті в полон за 3 км від кордону”, — написав Сергій “Флеш” у Telegram.

Нагадаємо, 15 грудня стало відомо, що за два тижні російські ДРГ сім разів намагалися потрапити на територію України.




Читайте також:
Троє вбитих, один у полоні: стали відомі деталі нападу російської ДРГ на прикордонників на Чернігівщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна