Троє вбитих, один у полоні: стали відомі деталі нападу російської ДРГ на прикордонників на Чернігівщині

Стали відомі трагічні подробиці та наслідки атаки російської диверсійно-розвідувальної групи на Чернігівщині в ніч з 30 листопада на 1 грудня: троє українських військовослужбовців загинули, один потрапив у полон.

Про це повідомляє місцеве видання “Вісник Ч“.

За цими даними, через кордон біля села Миколаївка Новгород-Сіверського (кол. Семенівського) району зайшла ворожа ДРГ. У бліндажі біля кордону на чергуванні перебували четверо прикордонників.

“Двох прикордонників знайшли розстріляними біля бліндажа, третього застрелили всередині, четвертий зник. Добу про нього нічого не було відомо”, – пише видання.

Про 47-річного Миколу Ганжу дізналися наступного дня. Його забрали в полон, на територію Росії.

Російські канали оприлюднили відео з розповідями Миколи Ганжі в полоні:

Цей чоловік мобілізований із села Кнути Корюківського (колишній Сосницький) район.

Двох прикордонників з Чернігівщини поховали 4 грудня, повідомляють місцеві ЗМІ.

Старший – 40-річний Андрій Трихліб із Любеча, що в Чернігівському районі (кол. Ріпкинський). Працював у місцевому лісництві, був майстром лісу. У 2014-2015 роках пройшов АТО. З 2022 року знову пішов служити. Був на Сході. Нещодавно повернувся на Чернігівщину. У чоловіка лишилося троє неповнолітніх дітей.

Молодший – 24-річний Руслан Волох, який народився і виріс у Носівці. Учився на продавця-консультанта в мринському ПТУ, після навчання пішов у прикордонники.

Читайте також:
“Під тілом була вибухівка – кажуть, то ДРГ таке зробило”.
Репортаж із Семенівки, найпівнічнішого міста України, яке постійно обстрілюють росіяни


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна