За Путіна в “ЛНР” голосуватимуть три тижні: оголосили терміни проведення виборів президента РФ на окупованих територіях

На тимчасово окупованих територіях Луганщини рашисти оголосили терміни проведення виборів президента РФ — вони триватимуть аж три тижні.

Про це в четвер, 14 грудня, повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

“За Путіна в “ЛНР” голосуватимуть три тижні. Треба більше голосів за Путіна — так вирішили в їхній ЦВК”, — написав він у Telegram.

Дострокове голосування триватиме з 25 лютого до 14 березня.

Окрім цього, протягом 15-17 березня триватиме дистанційне голосування.

“У містах і селах окупованої Луганщини, де 1,5 року відсутній інтернет, це буде зробити важко, але люди впораються, якщо їм накажуть. В іншому разі прийдуть до них додому, бо дозволена форма поквартирного обходу для голосування”, — наголосив Лисогор.

Окрім цього, він зазначив, що перелік документів для участі у виборах розширили. Зокрема, голосувати можна навіть без паспорта РФ, пред’явивши документ, що його заміняє.

“До речі, до рекомендованого переліку документів для голосування, розміщеному на сайті ЦВК РФ, включено і паспорт громадянина СРСР зразка 1974 року. Голосуватимуть всі — аби прийшли”, — додав Лисогор.

Читайте також:
Росія планує провести вибори президента на окупованій території України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна