Сьогодні – День Сухопутних військ ЗСУ. Вітають Зеленський і Залужний

Сьогодні в Україні відзначається День Сухопутних військ ЗСУ.

Верховний Головнокомандувач ЗСУ Володимир Зеленський і Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний привітали воїнів із цим святом.

Глава держави підкреслив, що Сухопутні війська України нараховують майже 600 тис. воїнів різних родів військ.

“Сміливі. Героїчні. Потужні. Багатьох відзначено державними нагородами. Багатьох пам’ятатимуть завжди побратими за силу й допомогу в бою. Багатьом вдячні наші люди за звільнення нашої землі, міст і сіл, за можливість пишатися потужністю української армії. Багатьох ми сьогодні згадуємо, коли вшановуємо українських героїв, які віддали свої життя заради нашої держави й людей. Слава нашим захисникам! Дякую кожному солдату, кожному сержанту, кожному командиру за міць, яку ви даєте нашій державі”, – написав Зеленський.

“Другий рік поспіль ми відзначаємо цей день в умовах великої війни, захищаючи країну від російської ворожої навали. Ви – надійна основа української армії. Міцний щит та гострий спис, що нещадно знищує противника! Ви знаєте ціну кожного клаптика української землі. Ваша незламна воля та мужність є гордістю нашої держави! Дякую кожному воїну, хто боронить країну в складі Сухопутних військ Збройних Сил України, захищаючи рідний дім та майбутнє наших дітей. З вами пам’ять і слава наших загиблих побратимів. З вами вірність країні, обов’язку і присязі!”, – йдеться в дописі Залужного.

Читайте також:
Полк ССО “Азов” став 3-ю штурмовою бригадою Сухопутних військ ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна