“Розвиваємо спільний план дій та оцінюємо загрози”: Умєров, Залужний і Сирський на східному напрямку обговорили ключові потреби

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, командувач Сухопутних військ ЗСУ та ОСУВ “Хортиця” Олександр Сирський і міністр оборони Рустем Умєров обговорили питання фронтового забезпечення, постачання зброї й посилення захисних ліній вздовж фронту.

Про це Умєров повідомив у фейсбуці у вівторок, 12 грудня.

Як уточнили в пресслужбі Міноборони, для цього Умєров та Залужний приїхали до Сирського й відвідали позиції воїнів на Східному напрямку.

“Привітали наших воїнів та Командувача Сухопутних військ генерала-полковника Сирського з Днем Сухопутних військ разом із Головнокомандувачем ЗСУ генералом Залужним. Вручили нагороди.

Командувач ОСУВ “Хортиця” ознайомив нас із ситуацією на східному напрямку та ключовими потребами українських воїнів, аби ефективно знищувати ворога.

Фото: ФБ Рустем Умєров

Окрім фронтового забезпечення та ключових потреб війська, обговорили питання підготовки рекрутів і посилення фортифікацій уздовж всієї лінії зіткнення. Розвиваємо спільний план дій та оцінюємо загрози”, – зазначив очільник Міноборони.

Також він додав, що триває спільна робота над посиленням постачання зброї на фронт, запускається виробництво, розширюються можливості закупівель безпілотників – як розвідувальних, так і ударних.

Фото: ФБ Рустем Умєров

Читайте також:
Сьогодні – День Сухопутних військ ЗСУ. Вітають Зеленський і Залужний

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна