У головному військовому госпіталі Москви відмовляються приймати нових пацієнтів: повертають їх на фронт без призначення інвалідності, — партизани

Головний військовий госпіталь Москви переповнений, тому туди не приймають нових пацієнтів.

Про це в понеділок, 11 грудня, повідомляють агенти партизанського руху “Атеш”, посилаючись на внутрішні джерела.

“Медичний заклад переповнений військовими. Проблема пов’язана з відсутністю достатньої кількості місць для розміщення пацієнтів у палатах, що призводить до того, що частина з них змушена перебувати в коридорах і навіть у їдальні. Ситуація настільки критична, що відмовляють у прийомі нових пацієнтів, повертаючи їх на фронт без визнання інвалідами”, — йдеться в повідомленні партизанів.

Окрім цього, за їхніми словами, виплати за поранення виявляються несвоєчасними або взагалі не надаються.

За останніми даними, поранених продовжують доставляти до шпиталю потягами. Обсяг перевезень настільки великий, що при вивантаженні ноші з постраждалими заповнюють весь перон, створюючи страшне видовище.

Читайте також:
Через атаки ЗСУ окупанти в Криму змінили маршрут доставки солдатів на фронт, — партизани

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна