Після важкого поранення на фронті помер відомий актор Василь Кухарський

Помер від ран відомий український актор театру й кіно Василь Кухарський. Кілька місяців тому він отримав важке поранення на фронті і весь цей час перебував у лікарні.

Про смерть колеги 7 грудня повідомив Київський академічний драматичний театр на Подолі, у якому працював Кухарський.

“Не стало Василя Кухарського. Він так і не зміг повернутися до життя. Дату прощання повідомимо згодом”, – йдеться в повідомленні КАДТП.

Із перших днів повномасштабної війни Василь Кухарський став до лав ЗСУ. У вересні режисер Олесь Санін повідомив, що Кухарського тяжко поранили в бою і він перебуває в київській лікарні.

Кухарський помер у лікарні, всього через кілька днів після свого дня народження. Йому виповнилося 42.

Василь Кухарський

“Український актор і воїн Василь Кухарський був поранений на фронті кілька місяців тому і таки не зміг повернутися до життя: сьогодні його не стало.
Мої безкінечні співчуття його дружині Наталці та всім близьким і друзям. Та і всім нам, українцям, зрештою. Гинуть наші воїни, наші козаки, наші митці. Цей список уже безкінечний. Як же боляче”, – написала на ФБ українська режисерка Ірина Цілик.




Василь Кухарський – український актор театру та кіно. У 2005 році закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого. З 2008 року був актором Київського академічного драматичного театру на Подолі.
Знявся у десятках фільмів та серіалів, зокрема, в стрічці “Максим Оса та золото Песиголовця”, де зіграв головну роль, у фільмах “Толока” і “Готель “Едельвейс”.
Лавреат ХХ премії “Київська пектораль” за найкраще виконання чоловічої ролі у спектаклі “На дні”.

Читайте також:
Змінив мікрофон на зброю. За Україну загинув 21-річний учасник “Х-Фактора” Савелій Федан

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна