Куріння вбиває: партизани ліквідували російських окупантів у Мелітополі під час “привалу на перекур”

У тимчасово окупованому Мелітополі 1 грудня відбулась чергова акція руху опору ― партизани ліквідували окупантів та їхню техніку.

Про це в суботу, 2 грудня, повідомили в Головному управлінні розвідки МО України.

“Несподівану й успішну атаку реалізували 1 грудня 2023 року в обідній час на в’їзді до тимчасово окупованого Мелітополя. Сили українського спротиву знищили декілька російських окупантів та завдали ураження ворожому паливозаправнику ― військова техніка виведена з ладу”, ― зазначають у ГУР.

Як повідомляється, акція помсти ворогам відбулася на проспекті Богдана Хмельницького 115, де московські окупанти полюбляли робити привали “на перекур”.

“Головне управління розвідки Міністерства оборони України та відважні українські партизани нагадують: куріння ― вбиває”, ― наголошують у ГУР.

Після чергового успішного нальоту сил опору, що призвів до ліквідації загарбників та пошкодження їхньої військової техніки,  російсько-окупаційна адміністрація у Мелітополі намагається приховати наслідки атаки через страх перед кремлівськими спецслужбами.

Читайте також:
У Мелітополі окупанти потруїлися їжею, деякі – на смерть

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна