Умєров збирає молодих науковців з КПІ на форум виробників озброєння у США

Міністр оборони України Рустем Умєров заявив, що запропонував декільком молодим науковцям поїхати на форум виробників озброєння у США в грудні.

Про це він повідомив у вівторок, 28 листопада.

“Інновації у сфері програмного забезпечення, БПЛА, РЕБ, використання супутників – детально обговорили із науковцями КПІ їхні пропозиції для успіху на фронті… Разом із керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком і очільником Мінстратегпрому Олександром Камишіним запропонували декільком молодим науковцям поїхати на форум виробників озброєння у США в грудні”, – написав Умєров.

Він додав, що щодо програмного забезпечення і супутникових технологій попросив колег зібрати всі ідеї та напрацювання студентів і науковців.

“Деякі пропозиції розглянемо і потенційно зможемо законтрактувати, поставити на озброєння. Щодо БПЛА – нам дуже потрібні безпілотники як тактичного, так і стратегічного рівня. Розглянемо пропозиції, допоможемо знайти, готові придбати необхідні компоненти. Готові співпрацювати далі, нам потрібні нові технологічні ідеї та рішення для перемоги”, – додав глава МОУ.

Читайте також:
На форумі оборонних індустрій у Києві наш ВПК уклав понад 20 угод, – Камишін

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна