ГУР підтверджує отруєння Маріанни Буданової

У Головному управлінні розвідки МОУ  підтвердили отруєння дружини керівника ГУР Кирила Буданова Маріанни.

Про це пообіді у вівторок, 28 листопада, сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в коментарі “Радіо Свобода”.

«Маріанна Олександрівна Буданова справді була отруєна важкими металами. Зараз вона проходить курс лікування, який вже завершується», – розповів Юсов.

За його словами, інформація, яку оприлюднили сьогодні медіа відповідає дійсності.

Більше інформації в ГУР обіцяли оприлюднити згодом.

Раніше у ЗМІ з’явилась інформація про отруєння Буданової. Однак, офіційного підтвердження цього не було. Повідомляється, що Маріанні діагностували ураження важкими металами. Жінку госпіталізували після тривалого погіршення стану здоров’я. Наразі нею опікуються медики.

Раніше Буданов розповідав, що дружина проживає разом із ним у його робочому кабінеті, хоча й не працює у ГУР. Із червня 2021 року вона працює радницею мера Києва Віталія Кличка.

Читайте також:
На Буданова було скоєно щонайменше 10 замахів, – WP

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.