У Київській ОВА заявили про збільшення пошкоджених будинків внаслідок нічної атаки

Внаслідок нічної атаки росіян на Київщину збільшилася кількість пошкоджених будинків.

Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко в ефірі телемарафону “Єдині новини” 25 листопада.

За його словами, пошкоджено чотири приватні будинки (раніше заявляли про три) й дві квартири в багатоповерховому будинку.

Втім, пошкодження незначні — вибиті вікна, пошкоджені дахи.

За словами Кравченка, постраждалим уже допомагають з ліквідацією наслідків атаки.

“Також зазнали пошкоджень два автомобілі й одне підприємство — була пожежа на 10 квадратних метрах. Постраждалих немає”, — додав Кравченко.

Окрім цього, він зазначив, що пошкоджень зазнали три магістральні лінії електромереж, але пошкодження незначні. По двох лініях усе відремонтують до кінця дня, по третій — максимально до кінця завтрашнього дня. У зв’язку з цим можливі відключення електроенергії.

“Але відключення будуть незначні, енергетики із самого ранку, після закінчення тривоги приступили до роботи. Усі служби на місцях, усі працюють, усі пошкодження ліквідують”, — сказав начальник Київської ОВА.

Окрім цього, він запевнив, що Київська ОВА разом з громадами і всіма службами підготувалися максимально. За його словами, в області вистачить ресурсів для швидкого відновлення не лише будинків, а й об’єктів інфраструктури.

“Ми закупили необхідне обладнання, яке використовується при тих чи інших ремонтах енергосистеми”, — підкреслив Кравченко.

Воодночас у поліції Київської області показали наслідки нічної атаки — вирву, діаметров 5 метрів.

“Ефективно спрацювали Сили протиповітряної оборони — в одному із населених пунктів Київщини збито ворожий об’єкт. Внаслідок падіння утворилася вирва, діаметр якої — близько 5 метрів, глибина — понад 2,5. На щастя, потерпілі та пошкодження відсутні”, —зазначають правоохоронці.

Читайте також:
На Київщині внаслідок падіння уламків дронів сталася пожежа, пошкоджено чотири будівлі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна