Віталій Коваль став очільником Фонду держмайна

Чинного голову Рівненської обласної державної адміністрації Віталія Коваля призначили новим керівником Фонду державного майна України. “За” таке рішення проголосували 279 народних обранців.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк 21 листопада.

До вересня 2023 року відомство очолював Рустем Умєров. Потім він обійняв посаду міністра оборони.

Що відомо про Віталія Коваля

Віталій Коваль народився в місті Березне Рівненської області 28 липня 1981 року. Закінчив Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю банківська справа, з присвоєнням кваліфікації магістра з банківської справи у 2003 році. У 2017 році Коваль здобув ступінь MBA у Львівській бізнес-школі Українського католицького університету.

У вересні 2019 року обійняв посаду голови Рівненської обласної державної адміністрації. До цього працював у банківській сфері (2004-2006 роки), очолював підприємства в аграрній, транспортній та будівельній галузях (2006-2019 роки).

Коваль є членом Національного олімпійського комітету України, першим віцепрезидентом Федерації греко-римської боротьби, віцепрезиденто Асоціації спортивної боротьби.

Читайте також:
Зеленський змінив командувача Медичних сил ЗСУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна