Екскомандувач ССО Хоренко після відставки: Ми не жертви, ми хижаки

Екскомандувач Сил спеціальних операцій ЗСУ генерал-майор Віктор Хоренко в середу, 15 листопада, здав посаду та передав її наступнику, звернувшись при цьому до особового складу.

Його заяву передала “Новинарні” радниця з комунікацій генерал-майора Віктора Хоренка – майор ССО ЗСУ Валерія Суботіна “Нава”.

Публікуємо текст нижче:

“Бойові побратими та посестри Сил спеціальних операцій!

Звертаюся до вас з вдячністю за спільну службу, яка не обмежувалася кабінетами, а саме – польову і окопну службу, якою рухала лише любов до України! Я ціную кожного і те, що в цей історичний надскладний для України час ви всі стояли в цій боротьбі поруч зі мною!

Для мене важливим є кожен Воїн, цінним кожне життя. Керували мною лише ненависть до ворога та бажання відвоювати загарбане окупантом. Наша сила в єдності.

І я бажаю кожному, щоб вам вистачило мудрості на прийняття складних рішень.

Ми не жертви. Ми хижаки. Дякую, що мав честь бути вашим командувачем.

Рішення не підлягають обговоренням і я виконую наказ та продовжую вірити в кожного з вас. Боротьба продовжується.

Слава Україні! Іду на Ви!».

Як писала “Новинарня“, 15 листопада Хоренко передав бойовий прапор ССО новому командувачу роду Лупанчуку.

Читайте також:
“Ініціатори відставки Хоренка вірили у версію про заколот?” Як звільнення командувача ССО підриває їхню роботу та грає на руку Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна