ЗСУ захопили плацдарм на лівому березі Дніпра, — Єрмак

Сили оборони України захопили плацдарм на окупованому росіянами лівому березі Дніпра.

Про це заявив керівник офісу президента Андрій Єрмак під час виступу у Вашингтоні, повідомляється на сайті президента України 14 листопада.

“Ми рішуче віддані відновленню суверенітету України на всій її міжнародно визнаній території. Попри все Збройні сили України захопили плацдарм на лівому березі Дніпра. Крок за кроком вони демілітаризують Крим. Ми пройшли 70% дистанції. І наш контрнаступ триває. Ми знаємо, як досягти перемоги”, — наголосив він.

Нагадаємо, 13 листопада командування угруповання російської армії “Дніпро” та пропагандистські телеграм-канали спочатку офіційно заявили про перегрупування військ, а потім “анулювали” це повідомлення.

“Новина “Командування угруповання “Дніпро” ухвалило рішення на перегрупування військ на більш вигідні позиції на схід від Дніпра” АНУЛЬОВУЄТЬСЯ як випущена помилково. Ми приносимо вибачення своїм підписникам і читачам”, – йдеться в повідомленні.

Раніше низка телеграм-каналів російських ЗМІ написали з посиланням на міноборони РФ, що командування угруповання “Дніпро” ухвалило рішення “перегрупувати війська та зайняти більш вигідні позиції на схід від Дніпра”.

Читайте також:
Єрмак із віце-прем’єркою прилетів до США

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна