Ексдержсекретар США увійшов до ради директорів “Київстару”

Колишній держсекретар США Майкл Помпео увійшов до ради директорів мобільного оператора “Київстар”.

Про це повідомили в пресслужбі телекомунікаційної компанії 14 листопада.

“Незалежним невиконавчим директором Ради директорів Київстар стане колишній держсекретар США — Майкл Р. Помпео. Секретар Помпео приєднується як партнер Impact Investments, щойно створеної в США стратегічної та фінансової консалтингової, інвестиційної фірми, яка прагне розвивати довгострокові партнерські відносини з провідними світовими компаніями в різних галузях і регіонах”, — зазначають в компанії.

Сам ексглава ЦРУ Помео, який був держсекретарем США у 2018 — 2021 роках, під час президентства Дональда Трампа, так прокоментував своє призначення: “Я з гордістю приєднуюся до VEON і Київстар у їхній надзвичайній службі народу України, наданні такого необхідного зв’язку та цифрових послуг. Я також вітаю материнську компанію Київстар VEON за її лідерство в інвестуванні в Україну, її власну довгострокову відданість та ініціативу “Invest in Ukraine NOW”. Саме завдяки приватному підприємництву й інвестиціям Україна забезпечить своє економічне майбутнє і успіх, і я з нетерпінням чекаю на можливість зробити свій внесок у ці гідні похвали зусилля”.

Окрім цього, раду директорів “Київстару” очолить генеральний директор VEON Group Каан Терзіоглу.

За його словами, такі зміни, разом з інвестиціями в 600 мільйонів доларів США у телекомунікаційну інфраструктуру та повною відмовою компанії від роботи на російському ринку, відображають відданість VEON Україні, її відновленню та відбудові.

Читайте також:
“Київстар” та lifecell не продаватимуть номери загиблих або зниклих військових протягом двох років

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна