Росіяни накрили вогнем лікарню в Херсоні: знищена карета швидкої

Російсько-окупаційні війська обстріляли одну з лікарень у Херсоні.

Про це повідомив очільник Херсонщини Олександр Прокудін.

Близько 14:00 начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко повідомив, що армія рф з тимчасово окупованого лівого берега обстрілює середмістя. Унаслідок обстрілу знищено «швидку» та інші автомобілі. Інформація уточнюється.

Перед цим, близько полудня, росіяни влучили в автівку на в’їзді до Херсона, у якій їхала родина з двомісячною дитиною. 36-річна жінка та 2-місячна дівчинка отримали травми. У стані середньої тяжкості їх госпіталізували. У дитини — мінно-вибухове непроникаюче поранення голови.

Після гасіння пожежі в автівці також знайшли тіло 64-річного чоловіка. Ймовірно, це дідусь дитини. Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко зазначив, що особу загиблого встановить експертиза, оскільки тіло вигоріло практично вщент.

Читайте також:
У річницю звільнення Херсона окупанти поранили трьох містян та поліцейського, пошкодили багато будівель: з’явилися фото

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна