У річницю звільнення Херсона окупанти поранили трьох містян та поліцейського, пошкодили багато будівель: з’явилися фото

У річницю звільнення Херсона, 11 листопада, окупанти здійснили масований обстріл міста: поранено 3 мирних жителів та поліцейського.

Про наслідки обстрілів 12 листопада розповіли в поліції Херсонської області.

“Перша річниця звільнення Правобережної Херсонщини минула під вибухи та ворожі атаки. На мирні населені пункти агресор випустив 343 снаряди із артилерії, реактивних систем залпового вогню, танків, мінометів, авіації та БпЛА. Протягом дня вибухи лунали у всіх районах обласного центру, пошкоджено багатоповерхові та приватні будинки, транспортні засоби, магазини та установи”, — повідомили правоохоронці.

Внаслідок чергового ворожого артобстрілу центру міста був поранений поліцейський та пошкоджений службовий автомобіль, загрози життю 41-річного правоохоронця немає. Також отримали поранення 3 жінки віком 54, 38 та 30 років. У них мінно-вибухові травми, осколкові поранення, акуботравми. Постраждалих доправили до медичних закладів.
З лікарні до поліції надійшло повідомлення про те, що в медичному закладі помер 64-річний чоловік. Він перебував на лікуванні поранення, отриманого 9 листопада в мікрорайоні Корабель.
Двічі протягом доби противник атакував з авіації село Тягинка, скидаючи на багатостраждальний населений пункт керовані авіаційні бомби. У результаті вибухів там пошкоджено господарські споруди та будинки місцевих жителів.
Наслідки обстрілів окупантів показали Сили оборони півдня України.

Читайте також:
Масштабну пожежу в бібліотеці Херсона рятувальники гасили між обстрілами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна