“Броньовик приліг відпочити”: 92-га бригада показала, як її бойові медики працюють на евакуації в умовах осіннього бездоріжжя. ВІДЕО

В умовах осіннього бездоріжжя в зоні відповідальності ОСУВ “Схід” перекинувся евакуаційний бронеавтомобіль 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ імені кошового отамана Івана Сірка, який їхав за пораненими.

Відео з цією пригодою 12 листопада оприлюднила пресслужба 92 омбр.

Раніше його зняла та виклала у себе в фейсбуці начмед батальйону бригади Юлія Григорович “Куба”, активістка “Жіночого ветеранського руху”.

“Осінь. З неба ллє. Довкола непролазні болота. Але наші “сонечки” працюють. Виїзд евакуаційної машини одного з підрозділів 92-ї. Чотиритонна броньована машина (…) трохи лягла відпочити. Але! Завдання було виконане. Всі живі. Вже іншою автівкою поранених вивезли”, – ідеться в повідомленні 92 омбр.

Як можна побачити на відео, спершу медевак бригади імені Івана Сірка після обстрілу перекинувся на бік у грязюці. Надалі його підняли, але і машина, і всі, хто в ній був усередині, разом зі зброєю, виявилися повністю забрьохані багном.

Поранених забрали іншим еваком.

“Тепер трохи б «підлікувати» автівку”, – додали в бригаді.

Читайте також:
Військовий медик із НГУ збив ворожий дрон-камікадзе під час евакуації пораненого. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна