Військовий медик із НГУ збив ворожий дрон-камікадзе під час евакуації пораненого. ВІДЕО

Військовий медик Першої президентської бригади Національної гвардії України «Буревій» на сході під час евакуації пораненого військового з поля бою збив російський дрон-камікадзе.

Про це повідомляє пресслужба бригади НГУ «Буревій».

«Медик, який трьома влучними пострілами збиває зі стрілецької зброї ворожий FPV дрон-камікадзе, що летить прямісінько на його авто медевак — звучить майже як фантастична історія», — кажуть у бригаді.

У НГУ зазначають, що збити FPV дрон-камікадзе — «надскладне завдання», оскільки він має велику швидкість і невеликий розмір проти безпілотника DJI Mavic.

«Ось такі унікальні медики інколи зустрічаються в українському війську: можуть і рятувати життя своїх побратимів на полі бою, і прицільно збивати ворожі дрони-камікадзе», — наголошують у пресслужбі бригади.

Як повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, евакуаційна автівка успішно дісталася до стабілізаційного пункту, де пораненому надали всю необхідну допомогу.

Читайте також:
Специ СБУ дронами-камікадзе спалили три російські прикордонні комплекси спостереження. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна