У Скадовську – “приліт” по базі росіян. ДОПОВНЕНО, ФОТО

У тимчасово окупованому Скадовську Херсонської області прогриміли вибухи. Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомляє про “приліт” по базі російських військ у готелі “Лотос”.

Про це він написав у Telegram вранці 9 листопада.

Андрющенко зазначив, що влучання сталося близько 9:30 ранку.

За повідомленнями місцевих каналів, “приліт” був поблизу готелю “Лотос”, де розквартировані російські офіцери. Повідомляється, що ЗСУ “вдарили двома ракетами”, причому російська протиповітряна оборона нібито збила одну з них, а “ще одна пролетіла в невідомому напрямку”.

Наслідки влучання росіяни коментують як “погано і дуже погано”.

У мережі публікують фото зі зруйнованою будівлею та російською військовою поліцією.

Фотогалерея:

приліт у Скадовську 9-11-2023_1 приліт у Скадовську 9-11-2023 приліт у Скадовську 9-11-2023_3 приліт у Скадовську 9-11-2023_2
<
>

Речник УДА-“Південь” Сергій Братчук уточнює, що місце влучання – будівля, розташована трохи далі від “Лотоса”. Це приміщення колишнього колгоспу “Радянська Україна”на розі вулиць Гагаріна та Портової.

“Все заблоковано, і близько не пускають. Вже відомо про мінімум 15 поранених та п’ять “хороших русских”, що ніколи не повернуться додому”, – переказує Братчук.

Читайте також:
У РФ рух опору спалив авто гендиректора підприємства, що виготовляє боєголовки до ракет

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна