“Присвячена людям, які творять долю України”: у столичному метро відкрили виставку “Сталь Перемоги”

У вестибюлі станції метро “Золоті ворота” відкрилась виставка “Сталь Перемоги”. Вона триватиме до 10 грудня.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація 8 листопада.

Мистецький проєкт організували за підтримки Музею-майстерні І.П. Кавалерідзе.

“Виставка присвячена людям, які творять долю України. Проєкт засвідчує, що Перемога – це результат спільної роботи всіх верств суспільства: від військових, які захищають нашу країну, до медиків, волонтерів, правозахисників, журналістів тощо”, – ідеться у повідомленні.

На стендах зображені портрети солдатів різних військових підрозділів, їхні історії та важливі битви. Роботи демонструють роль волонтерів, учителів, митців, хліборобів, електромонтерів і багатьох інших у формуванні культурної та економічної репутації України. А також внесок працівників комунальних служб, електромонтерів, працівників ДСНС та інших, які підтримують життєдіяльність нашої держави.

Як зазначили організатори заходу, ця виставка нагадує нам, що кожна історія героїзму, незалежно від професії, – важлива складова загального досягнення Перемоги.

“На станції метрополітену виставлена репродукція робіт, проте переглянути оригінали картин можна в музеї-майстерні Івана Кавалерідзе з 14 листопада”, – додали у КМДА.

Читайте також:
У Києві невідомі рашисти сплюндрували виставку про журналістів на війні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна