ГУР взяло на себе ліквідацію “депутата ЛНР” Філіпоненка. Допоміг Рух опору. ФОТО

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію в тимчасово окупованому Луганську “депутата” так званої “народної ради ЛНР,” колишнього начальника управління “народної міліції” (“армія ЛНР”) Михайла Філіпоненка.

Про це ГУР повідомило в середу, 8 листопада.

“8 листопада 2023 року о 08:40 внаслідок вибуху автомобіля було ліквідовано так званого депутата так званого «вєрховного совєта лнр» від російської партії лдпр ― Філіпоненка Міхаіла Юрьєвіча. Він був причетний до організації катівень на окупованих територіях Луганської області, де військовополонені та цивільні заручники зазнавали нелюдських  тортур. Сам Філіпоненко особисто жорстоко катував людей. Воєнний злочинець Філіпоненко, який раніше обіймав посаду так званого міністра внутрішніх справ терористичного утворення «лнр», мешкав за адресою м. Луганськ, вулиця Парашутна, 48”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що спеціальну операцію з ліквідації Філіпоненка реалізували спільно з представниками руху опору.

“Внаслідок ранкового вибуху Філіпоненко загинув на місці. Головне управління розвідки Міністерство оборони України застерігає: усі адреси проживання зрадників та місць їхньої служби терористичній росії на тимчасово окупованих територіях України ― відомі!”, – йдеться в пресрелізі ГУР.

Читайте також:
У Луганську підірвали ексначальника “управління народної міліції ЛНР” Філіпоненка

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна