Міська громада Києва виділила один мільярд для морпіхів

Близько мільярда гривень з бюджету Києва, які були виділені сьогодні на позачерговій сесії Київради за ініціативи Віталія Кличка, буде спрямовано на потреби Морської піхоти ЗСУ.

Про це повідомив у своєму телеграм-каналі в четвер, 26 жовтня, боєць з позивним “Мадяр”, командир групи аеророзвідки “Птахи Мадяра”.

“Сталося суттєве. Щойно близько мільярда гривень виділено з бюджету громади Києва за ініціативи міського голови Києва Віталія Кличка на потреби угрупування Морської піхоти ЗСУ. Київ нас чує та допомагає!” – заявив Мадяр.

Він також подякував киянам та Віталію Кличку “за небайдужість та швидку реакцію на запит морської піхоти”.

Мер Києва Віталій Кличко наголосив, що жодне звернення військових не залишається поза увагою.

“Кожне звернення наших військових ми опрацьовуємо та допомагаємо. Громада допомагає всім, чим може. І наближаємо нашу перемогу. Слава нашим захисникам! Слава Збройним силам” – наголосив Віталій Кличко.

Раніше повідомлялося, що мер Києва Віталій Кличко ініціював 26 жовтня позачергове засідання Київради, головним питанням якого було збільшення допомоги військовим. За словами Кличка, цього року столиця вже передбачила та спрямовує захисникам понад  6,2 мільярди гривень. Тепер ця сума збільшиться ще на 1,5 мільярди.

Читайте також:
Перша в історії збір-гра “Legend of Sisterʼs Power”: на потреби військовослужбовиць зібрали 5,8 млн грн

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.