Керівницю “Янголів Азову” вивели з бізнес-форуму, бо присутніх чоловіків “лякала військова форма”

Очільницю Патронатної служби “Янголи Азову” Олену Толкачову вивели з приміщення, де відбувався бізнес-захід, на який її запросили, бо, мовляв, присутніх чоловіків [призовного віку] лякала військова форма.

Про це повідомила в соцмережах сама Толкачова.

“Сьогодні я, керівниця Патронатної служби “Азову”, була запрошена, щоб виступити на форумі молодих підприємців Young Business Club. Втім, я зіштовхнулася з нахабством і грубістю координаторки заходу.

А потім мене та моїх колег взагалі вивели із приміщення, де проходив фуршет, бо “молодих бізнесменів лякає військова форма”, через що нам довелося покинути захід. Це зневага до військових!” – наголосила вона.

На відео Толкачова розповіла, що на заході YBC представники Патронатної служби “Азову” мали розказати про свою діяльність та, можливо познайомитися з бізнесменами, які б могли надати їм підтримку. Однак натомість зіштовхнулися “з шокуючою ситуацією”.

Як розповіла очільниця “Янголів Азову”, через 30 хвилин перебування на цьому заході до неї підійшла одна з організаторів та попросила “сховатися десь у кутку, бо чоловіків, які там перебувають, лякає військова форма”. А потім “янголів” і поготів вивели геть.

Після розголосу в соцмережах засновник Young Business Club Андрій Остапчук опублікував допис, у якому від імені клубу “приніс вибачення військовим Азову особисто і всім, чиї почуття зачепила ця ситуація.

“Думка і позиція людини, яка працювала в нашій команді, не є позицією клубу і її учасників. У клубі понад 70 співробітників. Ми постійно працюємо над тим, щоб бути одним організмом і сповідувати єдині цінності. На жаль, це виходить не завжди”, – зауважив Остапчук.

“Ми щоденно дякуємо військовим, які обороняють нашу країну, і робимо все можливе для їх підтримки. Збір благодійних аукціонів YBC склав понад 8 мільйонів гривень і ми постійно шукаємо нові способи задонатити і допомогти.

Для нас це великий урок. Сподіваємося на ваше розуміння”, – додав бізнесмен.

Читайте також:
“Їдь у свій Бахмут! Чого ти тут сидиш?” У Буковелі відпочивальник образив військового через зауваження за російську мову

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна