“Їдь у свій Бахмут! Чого ти тут сидиш?” У Буковелі відпочивальник образив військового через зауваження за російську мову

На курорті “Буковель” (Івано-Франківщина) відпочивальник образив бойового медика, який приїхав на реабілітацію і зробив йому зауваження через російську мову.

Відео конфлікту медик опублікував у TikTok 2 квітня.

На ньому видно, як чоловік у халаті зі склянкою пива обізвав військового “лошарою”.

“Ти бачиш, провокатори поприїжджали тут і починають тут. Звідки він приїхав?” – питає відпочивальник у персоналу російською мовою.

Військовослужбовець на це відповідає, що приїхав із Бахмута.

“От і їдь туди у свій Бахмут! Чого ти тут сидиш?” – реагує чоловік.

@bubonfilmbf♬ оригінальний звук – bubonfilmbf

Як розповів автор у своєму наступному відео, він проходить у Буковелі психологічну постравматичну реабілітацію, “бо у нашої держави є змога надати таку послугу військовослужбовцям”.

Але вчора я чув, що ЗСУ це “худоба”, і сьогодні військових називали недобрими словами”, – зазначив медик.

@bubonfilmbf #зсу #ukraine🇺🇦 #какаяразница #мова ♬ оригінальний звук – bubonfilmbf

У понеділок, 3 квітня, дружина чоловіка, який ображав військовослужбовця, розповіла свою версію подій. Вона зазначила, що вони з чоловіком між собою розмовляли російською, і бойовий медик (тоді вони ще не знали, хто він) зробив парі зауваження.

“Звичайно ж, моєму чоловікові це не сподобалося, і він відреагував. Спочатку м’яко, а потім уже грубіше”, – розповіла дружина відпочивальників.

Вона заявила, що військовослужбовець провокував її чоловіка, щоб потім зняти ситуацію на камеру “у вигідному для нього моменті”.

За її словами, у військового, “який проходить реабілітацію через психічні відхилення”, це вже “не перший конфлікт у цьому готелі”.

Читайте також:
У Німеччині кавказький охоронець готелю побив військового ЗСУ, який зайшов у бар по формі, – той госпіталізований

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна