“Акція помсти”: у Бердянську рух опору підірвав авто з чотирма ФСБ-шниками, – ГУР

Рух опору 23 жовтня підірвав автівку з чотирма представниками російської Федеральної служби безпеки в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області.

Про це у четвер, 26 жовтня, повідомляє Головне управління розвідки.

“Акцію помсти” представники українського руху опору здійснили на вулиці Мічуріна поблизу готелю Jasmin Guest-House, який ФСБ-шники перетворили на свою схованку.

Серед ліквідованих у Бердянську окупантів ― російський воєнний злочинець, який вчиняв звірські катування місцевих громадян України, зазначили в ГУР.

Після підриву авто гауляйтер тимчасово окупованих територій Запорізької області ухвалив рішення про збільшення комендантської години з 21:00 до 05:00, а представники російських спецслужб негайно залишили готель і перебазувалися в інше місце.

“Утім це місце теж добре відоме для хоробрих підпільників-патріотів України”, – заявили у відомстві.

Зазначимо, 25 жовтня росЗМІ повідомили, що внаслідок підриву саморобного вибухового пристрою під автомобілем загинув російський військовий.

Читайте також:
Ракетами ATACMS вдалося знищити 9 гелікоптерів окупантів у Бердянську та Луганську, — експерт Oryx

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.