На Донбасі в лавах ЗСУ загинув діджей Максим Науменко, який із Донецька виїхав до Ужгорода

На війні загинув військовослужбовець ЗСУ, відомий діджей з Ужгорода Максим Науменко. Останній бій військовий прийняв 11 жовтня під Донецьком.

Про це повідомила його дружина Діана Борисова на своїй сторінці у Facebook 21 жовтня.

“Тепер залишились тільки спогади. Макс Діджей загинув 11 жовтня 2023 року під Донецьком”, — написала вона.

Спогадами про загиблого поділилися і його друзі.

“Життєрадісний раґґабой, DJ Max Rudskoi з Ужгорода загинув на Донецькому напрямку. Скільки фестивалів Craft Vinyl ми з тобою відпрацювали на одній сцені, скільки наобіймалися і натанцювалися під твою “ямайку”, — написав на своїй фейсбук-сторінці військовий лікар, лідер панк-рок гурту “Бетон” Андрій Жолоб.

“Дуже прикро, що нас покидають найталановитіші і найкращі люди. Він любив життя, любив музику і любив Україну”, — написав оператор Назар Будз.

Діджей Максим Науменко

Максим Науменко переїхав з дружиною з Донецька на Закарпаття у 2014 році. В Ужгороді продовжив займатися улюбленою справою.

“Я радий, що тут живу. Шкода, що саме це сталося… У мене в Ужгороді вже була публіка, яка хотіла почути мене. Вони стали моїм колом спілкування. Я тут соціалізувався, зараз у мене в Ужгороді більше друзів, ніж у Донецьку”, — розповідав сам Науменко журналістам у 2015 році.

Згодом у них з дружиною народилася дочка.

На початку повномасштабного вторгнення Максим Науменко записався добровольцем у прикордонні війська.

Читайте також:
Поліг у день свого 25-річчя: на війні загинув активіст “Євросолідарності” Сергій Іконников

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна