У Криму окупанти переміщують техніку через значні втрати на фронті, – “Атеш”

У тимчасово окупованому Сімферополі росіяни переміщують військову техніку через великі втрати в Запорізькій області та під Авдіївкою, а в Євпаторію масово завозяться радянські самохідні артилерійські установки 2С1 “Гвоздика”.

Про це повідомляє партизанський рух “Атеш” у середу, 18 жовтня.

“Наші агенти зафіксували переміщення БМП- 3 і БТР-82АМ в Сімферополі. У зв’язку з великими втратами в Запорізькій області, а також під Авдіївкою, окупанти видавлюють усі свої можливості для заповнення втрат”,- йдеться у повідомленні.

Партизани також зазначають, що в Євпаторію масово завозяться радянські самохідні артилерійські установки 2С1 “Гвоздика”, які так само масово і знищуються на фронті.

“У зв’язку з серйозними втратами в рядах ЗС РФ, вони вимушені знову вдаватися до використання застарілої техніки. Ця техніка зовсім не нова і далеко не пристосована для нинішніх бойових дій. Вони відправляють своїх солдатів на техніку, яка з великою вірогідністю може зламатися в найкритичніший момент. Але російський режим не надає великого значення людським життям, навіть життям своїх власних громадян”, – наголошують в “Атеш”.

Читайте також:
Готуються до оборони Криму: війська РФ перекидають значні сили в Джанкой, – АТЕШ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна