НАБУ відсторонило директора Одеського теруправління Деуліна після нагороди від Ківалова

Національне антикорупційне бюро України почало службову перевірку щодо отримання нагороди директором Одеського теруправління Володимиром Деуліним від президента Одеської юридичної академії Сергія Ківалова на заході до Дня юриста.

Про це інформує пресслужба НАБУ в понеділок, 16 жовтня.

“За фактом участі директора Одеського територіального управління Національного бюро Володимира Деуліна у заході з нагоди Дня юриста, який проходив у стінах Національного університету “Одеська юридична академія”, та отримання ним нагороди від ректора цього вишу розпочато службову перевірку”, – дослівно ідеться у повідомленні.

Деулін не виконуватиму посадових обов’язків поки триває перевірка. Після її закінчення будуть оголошені результати.

Що передувало

Як пише “ZN.UA” 8 жовтня голова Одеського територіального управління НАБУ Володимир Деулін отримав нагороду з нагоди Дня юриста від президента Одеської юридичної академії Сергія Ківалова.

Сергій Ківалов раніше був у “Партії регіонів”, потім вступив до проросійського “Опозиційного блоку”. Він фігурує у справі про “плівки Вовка”, яку зараз слухає Вищий антикорупційний суд. НАБУ зафіксувало розмову між головою Окружного адмінсуду Києва Павлом Вовком і Сергієм Ківаловим, де суддя просить останнього підтримати позов проти ВККС, якщо раптом хтось на нього буде “виходити” із Суворовського райсуду Одеси.

Читайте також:
НАБУ оголосило в розшук колишнього мера Одеси Костусєва

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.