“Під звуки вибухів”: гуманітарна координаторка ООН привезла конвой у Часів Яр

Гуманітарна координаторка Деніз Браун 14 жовтня супроводила партію гуманітарної допомоги у прифронтове місто Часів Яр Донецької області, що на захід від Бахмута.

Як повідомляє Управління ООН з координації гуманітарних справ (OCHA Ukraine), Браун зустрілася з неймовірними людьми, які вирішили залишитися в місті, щоб забезпечувати підтримку своїм громадам, і ця зустріч проходила “під звуки вибухів”.

“ООН прагне залишатися поруч із ними, і сьогодні ми доставили гуманітарний конвой з необхідною допомогою мешканцям міста. Вони розповіли Деніз Браун, чому вони тут залишаються, попри масштабні руйнування, спричинені вторгненням Російської Федерації.
Мешканці розповіли, що, незважаючи на війну, у них тут є життя. У них тут домівки. Родини. Робота”, – переповідає OCHA Ukraine.

За цими даними, конвой 14 жовтня став 31-м міжвідомчим гуманітарним конвоєм до прифронтової Донецької області у 2023 році.

Читайте також:
“Варварські наслідки війни”: гуманітарна координаторка ООН відвідала село Гроза, де РФ ударила ракетою по цивільних

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна