Зеленський заявив, що Україна – на останньому етапі війни

Президент Володимир Зеленський висловив думку, що Україна переживає останній етап війни, і він найважчий.

Про це глава держави сказав в інтерв’ю румунському виданню Digi24.ro, опублікованому 11 жовтня.

Відповідаючи на запитання, коли закінчиться війна в Україні, Зеленський сказав: “Я не можу вам назвати точну дату, я думаю, що ніхто, можливо, тільки Трамп, колись. Я знаю, що ми йдемо в контрнаступ, що Росія піде з наших територій. Мені здається, я знаю, коли, але я також не можу вам цього сказати”.

При цьому він висловив думку: “Це остання частина війни. Це не її середина. Перший період – окупація територій [російською армією], потім зупинка наступу [РФ] та перехоплення ініціативи [Збройними силами України]. Я думаю, що ми в останній частині. У нас багато страхів – гроші, зброя. Але ми в останній частині, найважчій”, – сказав президент.

Відповідаючи на запитання, чи задоволений глава держави швидкістю контрнаступу, він сказав: “Викликів багато, але ініціатива за нами. Йдемо далі, вперед. Ми втрачаємо багато людей, але ми йдемо вперед”.

Нагадаємо, в цьому ж інтерв’ю Володимир Зеленський заявив, що не піде на другий термін після закінчення повномасштабної війни. Однак, якщо вибори будуть під час війни, – він готовий балотуватися.

Президент України перебував із візитом у Румунії 10 жовтня.

Читайте також:
У Раді вперше за часів великої війни відновили “годину запитань до уряду” – Шмигаль звітує

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна