Начальник відділу кібербезпеки Мукачівського прикордонного загону Руслан Сировий виявився російським шпигуном, – росЗМІ

Зоя Казанжи
журналістка, блогерка, медіа-тренерка, радниця з комунікацій у ECOMM Communication Consulting, громадська діячка, радниця і заступниця голови Одеської ОДА у 2014-2015 рр. 

(FB)

На фото – Руслан Сировий. Він зараз заполонив собою російські медіа. А сьогодні (7 жовтня) взагалі відбувся його бенефіс на російських каналах.

Знаєте чому? Як стверджують пропагандисти, цей Руслан – начальник відділу кібербезпеки Мукачівського прикордонного загону ДПС України. В системі працював з 2009 року. В Луганському прикордонному загоні, починав з радіотелеграфіста.

Зараз він перебуває в Москві, куди благополучно втік разом зі своєю сімʼєю.

Тепер розповідає на камери, як він довго займався підривною діяльністю і збором важливої інформації для російських спецслужб. Як допомагав “ополченцям” Донбасу.

Із 2014 року, розповідає, встановив контакт із ворогами, допоміг однокласник. Каже також, що завдяки даним, які він передав, було виявлено місцезнаходження 128-ї бригади ЗСУ [для ураження російськими військами]. І ще називає багато чого. Не хочу навіть писати.

Росіяни стверджують, що завдяки цьому Сировому вдалось отримати доступ до багатьох закритих баз і вузлам звʼязку прикордонників. Називають “наш разведчик”.

Ось така фігня, малята.

Як йому вдалось виїхати, як думаєте? Нардепи не можуть на важливі міжнародні заходи потрапити. Депутатки сільських рад з малими дітьми на руках теж не можуть. А цей (не знаю, як його назвати, не людиною ж!), відповідальний за кібербезпеку певного підрозділу, маючи доступ до секретних даних, не просто виїхав за кордон. Втік до ворогів. Зрадив.

Певне, був ризик його викриття, раз здимів таки.




Не можу пережити таке, чесно. Серед нас ходять отакі гниди. І бажають смерті. Щосекундно.

Читайте також:
Збирали компромат на військових ЗСУ і коригували ворожі удари по Харкову: СБУ викрила агентурну мережу ГРУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.