Розпивали алкоголь: прокуратура розповіла подробиці вбивства військових у Києві

Прокуратура розповіла подробиці стрілянини у Києві вночі 2 жовтня, під час якої військовослужбовець ЗСУ застрелив двох своїх побратимів зі служби.

Про це ідеться у повідомленні пресслужби відомства 3 жовтня.

За даними слідства, солдат однієї з військових частин, дислокованої в столиці, після добового чергування розпивав алкогольні напої з двома співслужбовцями цієї ж військової частини. Між чоловіками стався конфлікт, після чого один із військових розстріляв зі штатної зброї двох своїх товаришів по службі.

Після інциденту чоловік намагався покинути місце злочину, проте був затриманий правоохоронцями. Під час затримання у зловмисника було вилучено автомат Калашникова з набоями.

За процесуального керівництва Київської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону затриманому повідомлено про підозру за п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України – умисне вбивство двох або більше осіб.

Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення.

Читайте також:
У Києві військовий розстріляв двох товаришів по службі: правоохоронці почали розслідування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.