Дрони атакували Курську область, населені пункти сидять без світла. ВІДЕО

Губернатор російської Курської області Роман Старовойт заявив, що з безпілотників було скинуто вибухові пристрої на підстанцію, в результаті чого знеструмлено населені пункти.

Про це він повідомив у телеграмі у п’ятницю, 29 вересня.

“У слободі Білій Білівського району український безпілотник скинув два вибухові пристрої на підстанцію. Один із трансформаторів загорівся. Знеструмлено п’ять населених пунктів і лікарню”, – написав він.

Старовойт також стверджує, що поблизу Курська працювала ППО.

У міністерстві оборони Росії заявили про відбиту атаку безпілотників. Там переконують, що над Курською областю цієї ночі росіяни збили 10 дронів, а ще один безпілотник збили над Калузькою областю.

Джерело “Громадського” у Службі безпеки України зазначило, що це була чергова спецоперація СБУ. Співрозмовник надав нам відео успішної атаки на електричну підстанцію, до якої, зокрема, були підʼєднані важливі військові обʼєкти РФ. На відео видно, як дрони влучно відпрацювали по цілі.

Читайте також:
Точно в ціль: внаслідок атаки дроном аеродрому під Курськом ліквідовано та поранено керівництво авіаполку росіян і контррозвідника ФСБ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна