Під час атаки на Львів російський дрон вбив військового – батька трьох дітей

Через атаку росіян на Львів 19 вересня на складі гуманітарної допомоги загинув військовий, працівник складу 32-річний Петро Бурбан – так без батька залишилися троє дітей.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

У квітні 2022 року Петро Бурбан пішов добровольцем в ЗСУ. Він відслужив півтора року та у серпні 2023 року повернувся додому у Львів до родини.

Як повідомив Zaxid.net з посиланням на мера Львова, старшій доньці Петра Василині – 7 років, середньому сину Михайлу – 5 років, а найменшому Івану – 2,5.

Після повернення з фронту Петро два тижні шукав роботу. Нарешті влаштувався на склад, де загинув від російського “шахеда” у перший робочий день.

Петро Бурбан народився у селі Давидів Львівської області. Як розповіла “УП. Життя” односелиця Петра Іванна Горинь, він був дуже хорошою людиною. “Воював. З хорошої сім’ї. Люблячий батько, син та брат”. Жінка розповіла, що у Петра було двоє братів, він був середнім. Брати дуже рано втратили батька, який помер від хвороби. Через деякий час мама з молодшим братом виїхали до Німеччини. Петро одружився і переїхав до Львова. “У село приїжджав. Останній раз бачили після Паски. Поганого про нього нічого не можна сказати. Був дуже добрий”, – говорить жінка.

Як відомо, вночі 19 вересня російська армія випустила у напрямку Львівської області 18 ударних дронів типу Shahed. Зафіксовано три влучання у промислові склади у Львові. Під завалами знайшли тіло загиблого чоловіка.

Читайте також:
Удар по Львову: під завалами знайшли тіло загиблого

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна