Нову 25-ту армію РФ доукомплектовують на Далекому Сході по ПТУ й інтернатах, – Генштаб

На Далекому Сході Росії новостворену 25-ту загальновійськову армію ЗС РФ доукомплектовують по навчальних закладах і інтернатах, пропонуючи “підйомні” в розмірі 600 тис. рублів (4680 доларів в еквіваленті).

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗС України у вечірньому зведенні 15 вересня.

“У зв’язку із катастрофічними втратами окупантів, з метою доукомплектування новосформованої 25-ї загальновійськової армії ЗС РФ на території Приморського та Хабаровського країв Російської Федерації здійснюються мобілізаційні заходи місцевого населення. Зокрема, в професійно-технічних училищах, технікумах та серед випускників інтернатів ведуться активні агітаційні заходи із залученням російських військовослужбовців новосформованої 25 армії ЗС РФ, які закінчили зазначені навчальні заклади”, – сказано в повідомленні.

“При вступі на військову службу окупаційні агітатори пропонують одноразову виплату у розмірі 600 тис. рублів та грошове забезпечення від 200 тис. рублів”, – інформують в ГШ.

Читайте також:
Був ультиматум – “полон або смерть”: 3 ошбр розповіла, як брала в полон росіян під час звільнення Андріївки. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна