Був ультиматум – “полон або смерть”: 3 ошбр розповіла, як брала в полон росіян під час звільнення Андріївки. ВІДЕО

Бійці 3-ї окремої штурмової бригади Збройних сил розповіли, як під час звільнення Андріївки на Донеччині поповнили обмінний фонд російськими солдатами.

Відповідне відео воїни опублікували 15 вересня у своєму Telegram.

За словами військових, після знищення командирів 72 бригади РФ залишки окупантів все ще ховалися у селі. Бійці здійняли у небо БПЛА з гучномовцем та командир 2-го штурмового батальйону оголосив ультиматум ворогу: полон або смерть.  Унаслідок бойової операції частина окупантів здалася.

“Ми пропонуємо вам здатися по одній простій причині – нам потрібен обмінний фонд. Якщо ви не виявите такого бажання, ми вас всіх знищимо. Бажання, обладнання і всього іншого для цього в нас більш, ніж достатньо”, – сказав окупантам командир 2-го штурмового батальйону бригади з позивним “Сліп”.

“Це один із фрагментів роботи бригади зі звільнення Андріївки”, – написали бійці під відео.

Нагадаємо, 15 вересня Генштаб повідомив, що ЗСУ в ході штурмових дій взяли під контроль Андріївку на Бахмутському напрямку.

Читайте також:
3-тя штурмова переповіла деталі звільнення Андріївки: ліквідували трьох комбатів і багато піхоти

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна