На Бахмутському напрямку ЗСУ звільнили Андріївку, – Маляр. 3-тя штурмова не підтверджує

оновлено

Сили оборони мають успіх на Бахмутському напрямку – звільнили населений пункт Андріївка та закріплюються на зайнятих позиціях.

Про це у четвер, 14 вересня, повідомила заступниця міністра оборона Ганна Маляр.

“Основні бої тривають в районах Андріївки, Курдюмівки, Кліщіївки. І в нас там гарні новини. Андріївка наша. Закріплюємось на зайнятих позиціях”, – написала вона.

Збройні сили на Бахмутському напрямку продовжують рух вперед. На північному флангу ворог намагається відбити втрачені позиції.

“А на південному ми успішно просуваємось”, – додала вона.

Але 3-тя окрема штурмова бригада не підтверджує меседж Маляр про контроль над цим населеним пунктом.

“Заява про взяття Андріївки є хибною та передчасною. Наразі тривають серйозні і важкі бої в районах Кліщіївки та Андріївки. Подібні заяви є шкідливими, несуть загрозу для життя особового складу та шкодять виконанню бойових завдань”, – йдеться в повідомленні.

Андріївка на мапі бойових дій виглядає наразі так:

Читайте також:
Противник здійснив безуспішні спроби відновити втрачене положення у районах Старомайорського, Андріївки та Ягідного, – ГШ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна