День танкових військ: Зеленський вручив нагороди танкістам

З нагоди Дня танкових військ Володимир Зеленський вручив військовослужбовцям державні нагороди.

Про це інформує пресцентр ОПУ в четвер, 14 вересня.

Відзнаки Президента «Хрест бойових заслуг» удостоєний старший сержант Олег Паламарчук, який в оборонному бою проявив особисту мужність і героїзм, уміло керував діями екіпажу танка, що дало змогу не допустити прориву диверсійної групи противника. У бою було пошкоджено ворожий танк і знищено щонайменше двох окупантів.

Відзнаку «Хрест бойових заслуг» із рук глави держави також отримав сержант Владислав Сімак. Танковий взвод під його командуванням неодноразово проводив операції зі знищення техніки та живої сили ворога на Донеччині. Під час нагородження Владислав Сімак передав Володимиру Зеленському бойовий шеврон.

Крім того, воїнів було відзначено орденами Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, «За мужність» ІІ та ІІІ ступенів, а також медаллю «За військову службу Україні».

Читайте також:
Під час Харківської наступальної операції ЗСУ затрофеїли 77 російських танків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна