Вірменія анонсувала спільні з Америкою військові навчання

У Вірменії у вересні пройдуть спільні з американцями військові навчання.

Про це повідомляє пресслужба міноборони Вірменії.

“У рамках підготовки до участі в міжнародних миротворчих місіях з 11 до 20 вересня у Вірменії на базі навчального центру миротворчої бригади Міноборони Вірменії “Зар” відбудуться спільні вірмено-американські військові навчання “Партнер Орел-2023″ (EAGLE PARTNER 2023)”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що навчання передбачають “виконання завдань зі стабілізації між конфліктуючими сторонами під час миротворчої місії”.

“Метою навчань є підвищення рівня взаємосумісності підрозділу, який бере участь у міжнародних миротворчих місіях в рамках миротворчих операцій, обмін передовим досвідом у сфері управління та тактичного зв’язку, а також підвищення готовності вірменського підрозділу до запланованої оцінки “Концепції оперативних спроможностей” НАТО/ПЗМ”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:
Вірменія вперше з початку повномасштабної війни надала Україні допомогу, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна