У ССО показали підбірку “других днів народження” своїх операторів. ВІДЕО

73-ій морський центр спеціального призначення імені кошового отамана Антіна Головатого показав нове інтерв’ю одного зі своїх бійців та низку відео з боїв на території Донеччини.

Матеріал поширила пресслужба військової частини у вівторок, 5 вересня.

Співрозмовник – командир антитерор-підрозділу «Омега», який воював ще з початку АТО, у 2022-му році опинився в лавах ССО України.

“Відео роботи його підрозділу ви могли бачити нещодавно, коли група Сил спеціальних операцій працювала на підступах до Роботиного. А перед тим хлопці встигли повоювати у Бахмуті, з якого майже без перепочинку поїхали на Запоріжжя. У цьому відео ви дізнаєтеся, яку тактику росіян перейняли воїни ССО під час боїв за Бахмут, як попри шквал ворожого вогню просувалися на Запорізькому напрямку. А також побачите підбірку «других днів народження» операторів Сил спеціальних операцій”, – розповіли пресофіцери частини.

Читайте також:
73-й центр ССО за допомогою FPV-дрона на півдні знищив ворожий катер разом із росіянами. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна