Російські пропагандисти змавпували ідею ЗСУ розмістити заклик здаватися на 1000-рублевих купюрах

Російські військові пропагандисти виготовили листівки із закликом “здаватися” до бійців Збройних сил України. Ця типографічна продукція має вигляд 1000-гривневих банкнот, але ідея такої агітації запозичена в України.

Зображення агітаційних летючок поширюють у телеграмі навколовійськові телеграм-канали.

На “банкноті для хорошого життя” біля портрету засновника АН України Володимира Вернадського можна побачити фейкову цитату “Я вірю у велич Росії”, підпис Путіна, російську символіку, звернення до військовослужбовця ЗСУ: “Скоро ця банкнота залишиться в минулому з твоєю бандерівською владою…” (російською мовою), заклик здаватися тощо.

Як відомо, програму “Хочу жить” першими у 2022 році започаткували спецслужби України, і росіяни лише повторюють її зі свого боку.

Так само мавпує російська агітмашина саму ідею розміщувати заклики “здаватися” до солдатів на листівках у вигляді грошових купюр.

Саме на 1000-рублевих “банкнотах” українська влада значно раніше помістила звернення до російських окупантів здаватися в полон та адреси для відповідного звернення.

“Це не твоя війна. Отримаєш гроші і міжнародний імунітет”, – ідеться на українських агітках.

Читайте також:
На Луганському напрямку снайпери ССО взяли в полон 19 окупантів і зайняли нові позиції. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна