На Луганському напрямку снайпери ССО взяли в полон 19 окупантів і зайняли нові позиції. ВІДЕО

На Луганському напрямку завдяки снайперам Сил спеціальних операцій Збройних сил України в полон взято 19 російських загарбників.

Про це в п’ятницю, 1 вересня, повідомила пресслужба Командування Сил спеціальних операцій ЗСУ, оприлюднивши відеорозповідь “спеців”.

“Історія снайперської пари 3-го окремого полку спеціального призначення про один з епізодів роботи на Луганському напрямку, коли разом із піхотним підрозділом, без єдиного пострілу взято в полон 19 окупантів”, – ідеться в підписі до відео.

Перших двох “заблукалих” снайпери ССО взяли під час пошуку позицій для роботи в районі Білогорівки. Полонені на попередньому допиті розповіли хто вони, звідки, коли їх будуть міняти та які задачі в них стоять на даній позиції.

Завдяки цій інформації Силам оборони вдалось взяти ще в полон ще низку військовослужбовців РФ і зайняти нові позиції на Білогорівському напрямку.

Читайте також:
ССО показали, як влучним вогнем знищили техніку й окупантів на півдні України. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна