Олег Скрипка потрапив у скандал після виступу з російськими “музикантами-біженцями”. Увесь хейт назвав “інформаційною атакою”

Фронтмен гурту “Воплі Відоплясова” Олег Скрипка взяв участь у фестивалі, який організувала російська продюсерка Марія Семушкіна у Чорногорії. Під час заходу український співак виступив разом із колегами “біженцями” з РФ, після чого потрапив у гучний скандал.

Про фестиваль і участь Скрипки розповіла Семушкіна у своєму Facebook, однак згодом видалила або приховала допис.

Фестиваль “Music Saves the World” днями пройшов у Чорногорії. Раніше він мав назву “Садиба Jazz” та до 2019 року активно проводився в Росії.  У постах на Facebook Семушкіна опублікувала фото з Скрипкою та розповіла про захід. Продюсерка також згадала про їхню дружбу, тривалістю 20 років, і наголосила, що лідер “ВВ” виступив на одній сцені з російськими “артистами-біженцями”.

Фото: maria.semushkina/Facebook

Примітно, що, згідно з афішею заходу, на якій не було згадано про виступ Скрипки, цього вечора збирали кошти на підтримку російських “музикантів-біженців”.

Фото: musicsaveworld.com

Фото: maria.semushkina/Facebook

На прохання видання “Детектора медіа” прокоментувати цю подію лідер “Воплів Відоплясова” зреагував емоційно. Лідер “ВВ” записав аудіокоментар, у  якому звинуватив редакцію в участі у “масованій інформаційній атаці” на нього, при цьому не надавши жодних доказів своїх слів.

“Щойно журналістка видання прослухала аудіо, він видалив його і заблокував її в інстаграмі”, – розповіли у виданні.

21 серпня у своєму Instagram Олег Скрипка повідомив, що перебуває в Європі з “благодійним туром”. На момент публікації допису зазначив, що завітав до Чорногорії.

Як випливає з опублікованої на сторінці музиканта афіші, 22 серпня він виступив у Будві з 4-годинним спеціальним концертом, “що єднає духовні практики та зцілюючу силу живої музики”.

“Запрошуємо на незабутній духовно-музичний суперінтенсив, який буде присвячений темі реалізації у кожній сфері вашого життя. Це інноваційний 4-годинний формат заходу, що єднає духовні практики та зцілюючу силу живої музики. За допомогою акустичних вібрацій ти зануришся у потаємні підвалини своєї самості.
Це дозволить тобі звільнитися від набутих і спадкових вад душевного/фізичного плану та спрямує до природнього стану цілісності.

Тебе проведе керманич вайбу Олег Скрипка і чотири блискавичних рок-музиканти. Практика має властивість допомагати людям у вирішенні їх внутрішніх конфліктів, спроможністю відчувати тонкі вібрації душі та набутті внутрішньої цілісності. Олега Скрипку ви знаєте! Та у новому амплуа він виведе тебе за межі уявних обмежень і, врешті, допоможе почути голос власної Душі”, — мовиться в описі події на сторінці Скрипки в Instagram.

Читайте також:
Олег Скрипка виступив на передвиборчому з’їзді партії “За майбутнє” Коломойського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.