Зеленський зустрівся з президенткою Угорщини: обговорили спільні ініціативи на Закарпатті та не тільки

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з угорською колегою Каталін Новак у межах третього саміту Кримської платформи. Лідери країн обговорили розвиток двосторонньої співпраці, а також транскордонну співпрацю та спільні ініціативи на Закарпатті.

Про це інформує Офіс президента в середу, 23 серпня.

Глава держави відзначив особисту участь президентки Угорщини в саміті.

“Дякую вам за візит до України, за участь у саміті міжнародної Кримської платформи. Для нас дуже важлива ваша підтримка територіальної цілісності й суверенітету України”, –  сказав він.

Зеленський вкотре акцентував на важливості підтримки України, зокрема з боку Угорщини, у боротьбі з російським агресором, а також на шляху інтеграції нашої країни до Європейського Союзу й НАТО.

“Глава держави окремо відзначив допомогу Угорщини в лікуванні поранених українських військовослужбовців і навчанні військових медиків”, – підсумували в Офісі.

Читайте також:
Президент Литви прибув до Києва

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна