Ударні дрони атакували Московську та Брянську області – є руйнування

Уночі проти 22 серпня дрони знову атакували Московську та Брянську області РФ, є руйнування.

Російська влада заявляє про два ударні безпілотники, нібито збиті в Підмосков’ї: в районі міста Красногорська та в районі селища Часци (Одинцовський міський округ на захід від Москви).

“На місця подій виїхали спецслужби”, – повідомив мер Москви Сергій Собянін.

Більш серйозні наслідки атаки БПЛА – у Павшинській заплаві в Красногорську, заявив губернатор Московської області Андрій Воробйов.

“Основна увага всіх оперативних служб – до другого інциденту. Вибуховою хвилею під час падіння [збитого дрона] вибито вікна у багатоповерхівці, пошкоджено автомобілі. Постраждалих серед мешканців немає, займання також немає”, – написав Воробйов у телеграмі.

На фотографіях у каналі Воробйова зафіксовано кілька карет швидкої допомоги.

Голова Красногорська, за його словами, проводить обхід квартир разом зі співробітниками МНС та інших служб.

Міноборони країни-агресорки звітує про “припинення спроби київського режиму здійснити терористичні атаки безпілотними літальними апаратами”: два БПЛА знищено над територією Московської області, ще два — у Брянській області. Їх нібито виявили засоби ППО та придушили комплекси РЕБ.

Підмосковні аеропорти “Шереметьєво”, “Домодєдово” та “Внуково” вночі знову не приймали та не відправляли рейси, передає ТАРС.

Нагадаємо, для столиці РФ атаки ударних дронів уже стали щоденними реаліями. Вранці 21 серпня, за даними влади, у Московській області було збито два БПЛА: в Одинцовському та Істринському районах. Один безпілотник упав неподалік маєтку пропагандистки Маргарити Симоньян, було пошкоджено будинки, постраждали двоє людей. Через обмеження у московських аеропортах літаки йшли на запасні аеродроми.

Читайте також:
Українські ударні дрони далекої дії: від “Стрижа” до “Бобра” і далі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна