Росіяни завдали ракетного удару по приватному сектору Кривого Рогу

доповнено

У ніч проти 22 серпня російські війська завдали ракетного удару по Кривому Рогу – пошкоджено приватні будинки, одна людина дістала поранення.

Про це вранці у вівторок повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

“Вибух у Кривому Розі прогримів на світанку. Ворог завдав ракетного удару. Попередньо, постраждала одна людина. Чоловікові надали допомогу, лікуватиметься амбулаторно”, – написав Лисак у телеграмі.

За його словами, пошкоджено 20 приватних будинків, а також лінію електропередачі.

Водночас, зазначив, начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, унаслідок ракетного удару в місті частково зникло електро- та водопостачання.

“Кілька лікарень перейшли на генератори, електропостачання у них уже відновлено. Водопровідна система також перейшла на генератори, зараз здійснюється перезапуск електрикою. Наразі частково знеструмлено кілька вулиць і ліній електротранспорту”, – написав він у телеграм-каналі.

Постраждав чоловік 1953 року народження – у нього порізи обличчя, від госпіталізації відмовився.

Ворог завдав удару по Кривому Рогу імовірно балістичною ракетою “Іскандер”, заявив начальник Криворізької РВА Євген Ситниченко. Ракета вибухнула у повітрі.

За інформацію кореспондента національного телемарафону, ракету ймовріно збила ППО.

Фото: тг Сергій Лисак

Крім того, інформував голова ОВА Лисак, Синельниківський район вночі російська армія атакувала безпілотником. Влучила по приватному підприємству. Сталася пожежа. Рятувальники оперативно приборкали вогонь. На щастя, обійшлося без загиблих і поранених.

Ще один удар по району стався вранці. Пошкоджено лінію електропередачі та іншу цивільну інфраструктуру.

Читайте також:
Ціна заголовків про те, куди перемістили 82-гу бригаду ДШВ на півдні, – 5 авіаударів по ній, – Маляр

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна