Росіяни викрали ще одного співробітника ЗАЕС

18 липня російські загарбники викрали ще одного працівника Запорізької АЕС – начальника зміни турбінного відділення експлуатаційного підрозділу Сергія Спартесного.

Про це повідомляє у вівторок, 15 серпня, “Енергоатом”.

Згідно з повідомленням, озброєні російські військові прийшли додому до чоловіка і забрали його до відділку “поліції”. До того в будинку Сергія Спартесного неодноразово проводилися обшуки. Окупанти перевіряли його комп’ютер, телефон та соціальні мережі.

Майже місяць Сергій Спартесний, якому понад 60 років, перебуває в поліції і немає жодної інформації ні про звинувачення, які висувають йому росіяни, ні про стан його здоров’я. Зв’язку з чоловіком немає.

“Звертаємося до усієї світової спільноти із закликом докласти максимальних зусиль та вжити всіх можливих заходів для звільнення усіх працівників ЗАЕС, яких тримають у полоні російські терористи просто за те, що вони українці”, – наголосили в Енергоатомі.

Читайте також:
Росіяни хочуть повернути четвертий енергоблок ЗАЕС у холодний режим

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна